Nye plove

Nye plove

Nye plove

Nye plove

Nye plove

Nye plove

Nye plove

Nye plove

Nye plove

Nye plove

Helge Plougmann Nielsen tester Ovlac XPerience XPVH 5-180/95-XL-HY sammen med PowerGear og Maskinbladet.dk
Du kan se den herunder…

Liftophængte vendeplove

Ovlac fremstiller et bredt sortiment af liftplove med hele 5 typer vendehoveder fra 110 hk og i trin op til 285hk, samt med fureantal fra 2 til 6 furer på de liftophængte modeller.

Løs bæreaksel

Ovlac har over 30 års erfaring med den noget specielle og unikke egenskab at bæreakslen er svingbar. Det fungerer i praksis ved at traktorens liftarme låses fast i center position og derefter kan ploven frit følge efter med meget mindre belastning af konstruktionen til følge og sidegevinsten er at ploven er nemmere at indstille. Hvis man ikke ønsker at anvende dette system låses det bare fast og ploven justeres traditionelt.

Links til produkter:
Igangsætning- og efterspændingsservice – KLIK HER
Liftophængte vendeplove – KLIK HER
Bugserede vendeplove – KLIK HER
Miniplove (Skrælplov) – KLIK HER
Koldsø-Såpakker – KLIK HER
Sliddele – KLIK HER
Brugte plove – KLIK HER
Brugte pakkere – KLIK HER
Brugte slid- og reservedele – KLIK HER

Referencer – KLIK HER

I videoen herunder fortæller Jens Iversen om de unikke fordele ved Ovlac ploven.
Videoen er filmet og produceret af EIKSENTERET i Norge og stammer fra besøg og demo i uge 41 2021.

Stensikring, Underplove

Der tilbydes 3 typer stensikringer – springbolte, mekanisk automatisk udløser med bladfjedre eller hydraulisk automatisk udløser for nem justering og tilpasning til varierende jordtyper. Plovens furebredde kan på alle plove justeres – på L modellerne er det i trin og på S modellerne er det trinløs hydraulisk variabelt.
Plovene kan leveres med den nye V-90 underplov, der er en muldplade i 3-lags hærdning til 62 HRc og er 8mm tyk. V-90 har den unikke egenskab at vende selv stiv lerjord godt rundt og efterlade en passende bred furebund til de efterhånden almindelige, men brede 650mm eller 710mm dæk. Alternativt kan der vælges en riste muldplade som er velegnet til klæbrige jordtyper så som humus.

Løs bæreaksel

Ovlac har over 30 års erfaring med den noget specielle og unikke egenskab at bæreakslen er svingbar.

Det fungerer i praksis ved at traktorens liftarme låses fast i center position og derefter kan ploven frit følge efter med meget mindre belastning af konstruktionen til følge og sidegevinsten er at ploven er nemmere at indstille. Hvis man ikke ønsker at anvende dette system låses det bare fast og ploven justeres traditionelt.

Som det ses i videoen, så er bredden på forreste fure upåvirket af traktorens retning – den vil altid tage den rigtige bredde.

Helt nyt hydraulisk dybdehjul med dobbeltfunktion præsenteret på Agromek 2018

I andre lande er hydraulisk betjente dybdehjul ikke så udbredte som det er i Danmark og derfor havde Ovlac ikke udviklet et sådant hjul ved starten af vores samarbejde. Det viste sig at være en fordel idet at udviklingen af et sådant hjul nu er udført ud fra danske landmænds ønsker og krav og det er lykkedes til fulde.

Hjulet har 2 funktioner:

– En normal funktion:

Hjulet kan med en enkeltvirkende funktion presses ned og bagenden af ploven løftes 10 cm fri af jorden i trin 1. Hvis hydraulikken sættes i flydestilling bevæger hjulet sig op til en justerbar fast dybdestop og ploven går i jorden til den valgte dybde. Kan med fordel bruges ved isætning af ploven i forageren og ved afslutning af foragerpløjning når den kastes udad.

– Afslutningsfunktion:

Når der skal afsluttes mod skel er der ofte et dige eller lignende som der skal pløjes imod og derfor er ønsket, at hjulet kan gå længere op og ploven dybere i. Det er på unik vis løst ved at hydraulik-cylinderen manuelt sættes i trin 2, således at den rammer en anden ”næse” på hjulets arm og dermed kan piloten hydraulisk justere dybden fra 20 til 50cm. Funktionen kan også bruges hvis man ønsker at justerer pløjedybden løbende fra kabinen, men så har man ingen dybdestop og man skal være særlig opmærksom på at ramme den rigtige dybde.

Kundekommentarer